PANDA.BIRU: Rebut Wang Tunai RM310 by Syira Lokman !~$

Sunday, November 8, 2015

Rebut Wang Tunai RM310 by Syira Lokman !~$

Klik untuk join okey ? ^^

P/S: Maaf Kak Syira tak guna banner asal. Banner tu error jadi Ana jumpa banner ni kat satu blog. Harap diterima.
Kepada bloggers yang aktif selalu, kenal tak Kak Syira ? Neee~ Kak Syira popular tau sebab selalu keluar kat mana-mana bahan bertulis. Means macam majalah dan surat khabar. 
Kalau rajin, visitlah blog beliau ya XD

Kak Syira mengingatkan Ana kepada naqibah usrah Ana yang baru. Usrah tu apa, insyaAllah Ana tulis pasal tu.
Macam tadi, Ana memang tengah rajin join giveaway. So, sebab esok cuti panjang seminggu because of Deepavali, entry Ana mungkin akan penuh dengan giveaway. Tak nak baca tak apa. Ana cuma join yang pemenang guna Random sahaja. Taklah macam traffic tinggi tu. Erk, kalau tak faham tak apalah :P


SAYONARA ~! 

No comments: