PANDA.BIRU: Senarai Pemenang Giveaway :D

Friday, January 10, 2014

Senarai Pemenang Giveaway :D

Jom tengok siapa pemenangnya. Jeng- Jeng...
SENARAI PEMENANG GIVEAWAY :

RANDOM: (Cabutan bertuah dah tukar jadi Random)

 Kerosang Felt ( 3 orang. ) CLAM SINI

16 , 10 & 6

Topup RM5 ( 1 orang )  CLAIM SINI

4

Header / Banner ( 2 orang ) CLAIM SINI

7 & 11

Edit Blog ( 2 orang ) CLAIM SINI


9 & 8

Kupon (5 orang) CLAIM SINI

15 , 3 , 12 , 13 , 2

TOP REFERRAL

http://giveawaydancontestblog.blogspot.com/2013/12/happy-anniversary-giveaway-from-panda.html

  1. 3 kerosang felt. CLAIM SINI
  2. 1 topup RM5 . CLAIM SINI
  3. 3 Button badge exo ( mengikut pilihan pemenang ). CLAIM SINI TAHNIAH KEPADA PEMENANG. BOLEH TENGOK NOMBOR KORANG DI SINI BERI DETAILS SEPERTI DI BAWAH: BARANG POS:
Terima kasih Sponsor, saya pemenang HAPPY ANNIVERSARY GIVEAWAY BY PANDA BIRU
NAMA: ALAMAT: NO.TELEFON: NO. PERNYETAAN: LINK PENGANJUR: http://pandadotbiru.blogspot.com/2014/01/senarai-pemenang-giveaway-d.html HADIAH: TOPUP:
Terima kasih Sponsor, saya pemenang HAPPY ANNIVERSARY GIVEAWAY BY PANDA BIRU
NAMA: NO.TELEFON: TALIAN: DIGI / MAXIS / CELCOM / Apa-apa sahaja. NO. PERNYETAAN: HADIAH: LINK PENGANJUR:http://pandadotbiru.blogspot.com/2014/01/senarai-pemenang-giveaway-d.html 
BARANG BLOG:

Terima kasih Sponsor, saya pemenang HAPPY ANNIVERSARY GIVEAWAY BY PANDA BIRU
NAMA: NO. PERNYETAAN: LINK PENGANJUR: http://pandadotbiru.blogspot.com/2014/01/senarai-pemenang-giveaway-d.html

TUNTUT HADIAH SEBELUM 31 JANUARI.... KALAU TAK DIBURNKAN

SELAMAT TINGGAL







11 comments:

Noor Najwa said...

alhamdulillah menang topup rm5

Syah said...

Hai!

jom join GA ni!


http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway-by-monster-and-lala.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2014/01/super-duper-awesome-giveaway-by-hannan.html

Nurul Faiz said...

Alhamdulillah.. menang kerongsang felt :)

Nisa Greennnpanda said...

Alhamdulillah mnang... ^_^
Congrats gak pd yg lain...

Wanie Seuk said...

awak, saya pemenang top reff..
saya dah mesej pada awatif yg brooch tu.

dia baca mesej fb saya, but senyap jee. tak balas pun..

please ckap pada diaa

Wanie Seuk said...

awak, saya orang yg sama. yg top reff. yg xiou tu pun tak reply mesej..topup RM5

Hennyza Faisal said...

hi Eny nak bagi tau ni..Eny ada wat contest kat blog. feel free to join...
http://www.hennyzafaisal.com/2014/01/blog-sharing-contest-with-victoria.html

Hennyza Faisal said...

Anyway..saya suka blog awak..macam mn awak buat eee..ajar sket boleh tak..specially part yang ada music ni..i luv it...:)

Nilam syapina said...

suka panda ea . patot mata dia comel cm panda hehehe ... takot la plak penjaga panda ye .. hee
nil dh follow t follow sggah ye

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Muhammad Taufiq said...

Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Kalau tak keberatan jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)