PANDA.BIRU: Lalalalala... Tukang Mekap Panda ^_^

Sunday, December 22, 2013

Lalalalala... Tukang Mekap Panda ^_^


Wooohaaaa... Malam macam ini pun Ana sempat update lagi. Tak tidur ke? Garghhh. Mestilah tak. Kalau ya, habis siapa yang tulis entry ni sekarang? Hahaha. Jangan fikir negatif ya semua.

Kembali kepada tajuk tadi. Tukang mekap panda? Panda tu bukan Ana ke? Ada orang ke mekap Ana? Macam artis je, macam tipu je.

Hahahaha. Pandai juga korang fikir bukan-bukan. Mana ada. Tukang mekap tu memanglah mekap panda. Bukan Analah, tapi blog ni. Yalah, Ana ni baru newbiee kan (yakah?macam dah lama je). Manalah pandai edit-edit blog ni. Edit pun tak secantik blog idola Ana. Yalah, siapa lagi. Lyssa Faizureen yang menjadi idola Ana.  Bukan sindir tau. Tapi serius. Blog akak tu memang cool habis. Blog dia pun pernah masuk Majalah remaja. Tak caya? Pergi tengok entry lama dia.

By The Way, Ana minta maaf sangat Ana tak print screen blog yang lama. Huhuhuhu.. Tapi, yang penting blog Ana jadi cantik. Walaupun purple + biru, tapi tetap cantik. Thanx pada Tukang Mekap. Iaitu:

AINI ZULAIKHA

Korang nak tengok blog dia boleh pergi link tu.  Follow sekali tau.

Tapi, free ke? Ya, free. Tapi untuk yang terhad jelah. Kalau nak boleh inbox dia kat facebook. Kalau masih adalah. 

Okeylah, bye. Nak tidur... Huarghhhhh....

Ana!!

Apa lagi?

Mana gambar Melaka tu? Nak tengok. 

Oh yang tu, Insyaallah Ana update. 

Okeylah. Bye. Goodnight. Jangan lupa baca doa tidur. 


No comments: