PANDA.BIRU: Demam Korea !!

Saturday, December 7, 2013

Demam Korea !!


Hai semua. Korang dah bacakan tajuk atas tu. Ya, demam Korea. Ana dah lama demam korea tapi macam kat gambar atas tu, demam pun penuh sempoi kan. =,=

Sesiapa ada ubat demam ni tolong bagi. Free tau? Hihihihi.... 

Mesti korang nak tahu sejak bila Ana demam korea ni. Sejak Ana baca komik yang diterjemahkan dari cerita Heartstring. Siapa tak tahu cerita Heartstring tu apa boleh baca ENTRY ni. Cepat-cepat siapa nak tengok ceritanya. Ceritanya syok seh... Best teramat.

Yang ni mesti korang dah tahu, blog Ana semua lagu korea. Yang ni pula korang jangan terkejut. Semua lagu ni dari cerita Heartstring tu. Penyanyinya semua kat lagu tu berlakon dalam cerita tu. Cuma ada sorang penyanyi datang dari mana pun Ana tak tahu. Mungkin sama juga rasanya. Hmmm...

Dah dua drama korea Ana dah tengok. Heartstring dan Playful Kiss. Kalau nak tengok pergi ke web gooddrama.net.com. Pasti ada. Just search takyah cari-cari kat list sampat mata korang juling. Hehehe...

Haaihh.... Nak cakap apa lagi ya. Oh Ana dah tahu. Korang tunggu ke entry seterusnya. Grrr...

Sebelum korang pergi jom join giveaway ni -> Happy Aniversary Giveaway 

No comments: