PANDA.BIRU: 2 Weeks Giveaway By Fatin Nabila

Wednesday, December 11, 2013

2 Weeks Giveaway By Fatin Nabila




Jom join giveaway di atas. Just tekan banner je. Apa yang best sangat giveaway atas tu? Hah, mesti korang nak tahu, kan? Yalah, banyak hadiah kat giveaway atas tu. Banner pun comel ala-ala kucing apa lagi giveawaynya best ala-ala cerita korea Heirs tu (walaupun tak pernah tengok).  

Nak tengok senarai hadiahnya? Jom tengok ramai-ramai sambil cuci mata korang tu. :) :

1x strawberry keychain 


Exo Sign Card x2 


1x beg 


1x tudung bawal 


1x shawl 


1x RM10 top up 


1x cute socks 


1x bracelet 


1x tudung bawal licin 


1x syria shawl 


Banner Word x2


Bloglist & Review Blog x5


Mini Cathychoo x1 


Magic Cream x1 


Tasbih digital x4 


Bookmark x1 


LEBIH 25 PEMENANG DICARI!!!!!

Hah, dah tengokkan? Banyak hadiah menarik. Lebih 25 pemenang dicarinya. Jomlah pergi. Rugi sangat-sangat kalau tak join. 

Ada tak antara korang nak tahu hadiah yang Ana nak idamkan?  Ala, korang tanya pun Ana takkan jawab. Ehhh, bukan sebab Ana kejam. Sebab banyak hadiah yang Ana idamkan. Lebih-lebih lagi tudung dengan shawl. Sebaiklah takda syarat suruh senaraikan hadiah pilihan. Kalau tak, mahu penuh senarai tu. Hisss, tak dapat bayangkan.

Korang nak tahu syaratnya? Syaratnya semudah ABCDEFGHIJKLMNOPRS..... Jom serbu tengok syarat-syaratnya :

  • Warganegara Malaysia 
  • Lelaki atau Perempuan 
  • Follow blog Fatin ((penganjur)) *wajib 
  • Buat satu entri dan backlinkkan ke sini 
  • Hantar url entri anda di entri ini sahaja ((url entri sahaja)) 
  • Like, follow & ikut syarat from sponsor *wajib 
Mudah kan?  Alaaa, mesti antara korang tu malas nak join sebab sangka banyak sponsor kena follow kan? Mana taknya. Banyak hadiah, banyak sponsor. Hey, jangan beranganlah. Banyak hadiah tak semestinya banyak sponsor. Tak caya. Tengoklah. Nak suruh Ana senaraikan, ke? Bukan tak boleh. Nanti orang ingat Ana yang buat giveaway. Hissss. Tuannya marah nanti tak fasal-fasal dibuang. 

Jangan risau. Korang joinlah. Follow sponsor tu. Tamat giveaway lama lagi. Bila?  23/12/2013. Lamakan? Dua minggu tu. Korang followlah beransur-ansur. Tapi, kena jujur tau. 

Masa untuk beritahu cara pemilihan pemenang. Jeng-jeng. :

  • Top Refferal (2 orang) 
  • Entri Kreatif (1 orang)
  • Blog yang NICE (1 orang)
  • En. Random.org

Entri kreatif? Ya, kenapa? Takkan tak tahu kot. Alah, entri yang membuat orang tertarik dengan entri giveaway kita. Alaa... Semua mesti tahu punyalah. Okeylah. Tu je. :) 

                                                                    (Esok pergi Melaka :) )

No comments: