PANDA.BIRU: Tukar Mendadak !!

Friday, November 29, 2013

Tukar Mendadak !!

Wah akhirnya Ana dapat tukarkan blogskin Ana. Tapi Ana rasa resah sebab takut follower Ana cari blog Ana guna link lama tu. Harap-harap mereka tak marah. Brr.
Okay disebabkan Ana tak tahu nak buat entry apa, Ana bagi kesempatan kat semua orang tanya kat Ana. Tanya apa? Tanya macam mana nak edit tu ini. Macam tutorial. Ana edit ni pun dengan bantuan KAK LYSSA. Ana akan buatkan tutorial untuk korang. Ngeee...
Oh lagi satu. Ana akan buatkan hadiah untuk korang. Hadiahnya adalah Ana akan buatkan freebies untuk korang free je. Macam buatkan Assalamualaikum ke, banner ke (kod banner Ana tak pandai), icon ke. Semua boleh asalkan Ana tahu. kalau Ana tak tahu, maaf tau. :(.
Dan untuk kali terakhir Ana nak minta maaf sekali lagi sebab tukar blogskin secara tiba-tiba. Anyway, korang singgahlah blog Ana. Lama pun takpa.

Mesti korang tertanya-tanya kenapa Ana pilih Panda Biru? Sebab Ana suka panda dan warna biru. Taklah warna biru sangat. Nanti ada orang tak berminat pula. 

OKEYlah. Bye...

No comments: