PANDA.BIRU: MY IDOL ! ^_^

Friday, November 30, 2012

MY IDOL ! ^_^

Wah, wah. Cuti sekolah dah nampaknya. Siapa tengah bercuti? Angkat tangan. Hahaha... Hari ni Ana ceritakan IDOL Ana selama ni. Siapa jadi perangkap Ana? Okey, tengok dibawah ini...

Yalah. Seorang remaja yang pernah masuk dalam majalah ! Dialah LYSSA FAIZUREEN !!

Ana juga nak beritahu apa yang seronoknya blognya sampai jadi idola Ana :

  • TUTORIAL dia memang super cool !. Dia memberi tutorial dengan setiap langkah. Langkahnya pun senang dan comel. Tak percaya bacalah tutorialnya.
  • TIPS dia pun best juga. Ada fasal cinta, blog dan sebagainya. Tips dia pun boleh faham. Taklah tersenget - senget macam ular.
  • KISAHNYA terlalu best. Ada pelbagai kisah dia. Cerita tulah, cerita nilah. Boleh dibikinkan novel pun boleh. ^_^
  • BLOG dia pun cantik, comel, dan sejuk mata memandang. Blog dia pun tak serabut. Siapa tengok blog dia, memang tak habis - habis jenguk blog dia. 
  • Blog dialah yang juga memberi tutorial, tips dan sebagainya pada Ana. Mula - mula Ana buat blog Ana memang Ana dah tak tahu nak buat apa lagi. bila dapat tahu blog LYSSA FAIZUREEN tu, baru Ana bersungguh - sungguh nak update, edit blog Ana juga.
  • IKLAN dia pun banyak. Boleh membuat maklumat tambahan. Macam tuisyen pun ada. Tapi taklah serabut. Okey jugalah.
  • LAGU kegemarannya pun best. Siapa dengar pasti mengantuk.

Dan banyak lagi. Ana cuma nak cakap satu je. Kalau tak keberkatan, jenguk blog DIA, tau? Kalau boleh follow sekali. ^_^.

SELAMAT TINGGAL !

2 comments:

Hanna Nabiella said...

haha, betul2, kak lyssa emg cool pown, boleh jdi ckgu setiap blogger. haha :D, sygg kak lyssa

Cik Fie said...

Sapa Gila Blog Kat Sini ? Nak Tingkatkan Followers Korang Sampai Naik Mendadak ? Jom Join Segmen Baru Ni (!) :)

http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-aku-gila-blog.html